Hoe snel wordt mijn bestelling terugbetaald nadat ik deze geretourneerd of geannuleerd heb?
Dit duurt 2 tot 5 werkdagen en is afhankelijk van de gebruikte betaalmethode.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
De bedenktijd voor SMOK producten is 14 dagen. Deze periode begint op de dag dat je het artikel ontvangt. Meerdere producten in één bestelling? Dan heb je geluk. De bedenktijd begint nadat je al je producten hebt ontvangen.

Als je niet tevreden bent met je aankoop (inclusief opruiming- en aanbiedingsproducten) dan kan je de producten retourneren als ze compleet en in hun originele verpakking en staat zijn.

Krijg ik een volledige terugbetaling inclusief verzendkosten?
Om een volledige terugbetaling te ontvangen, is het belangrijk om je product in de originele staat te retourneren. Dit betekent dat je het product mag bekijken maar niet mag gebruiken (het is bijvoorbeeld niet mogelijk om met een pan te koken en hem vervolgens terug te sturen).

Als je ervoor kiest het product via een eigen koerier te retourneren, dan kunnen we de bezorgkosten niet terugbetalen.

SMOK bedenktijd
Bij SMOK bieden we je bedenktijd. Binnen deze periode kan je het artikel bekijken en het proberen zoals je dat in een winkel ook zou kunnen doen. Op het moment dat je het artikel in gebruik neemt, vervalt de bedenktijd.

In je account vind je een overzicht van de producten die je nog kan retourneren. We zullen het ontvangen bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel terugbetalen.

Houd er rekening mee dat, voor zover technisch mogelijk, de terugbetaling zal worden overgemaakt op dezelfde rekening en via dezelfde methode die werden gebruikt bij het bestellen.

GEBRUIK ONDERSTAAND RETOURFORMULIER OM PRODUCTEN TE RETOURNEREN

    Uw gegevens

    Product informatie