Bookwill smaken en samenstelling opties en kenmerken

Er zijn honderden soorten e-liquids die onder te verdelen zijn in producten met afwijkende samenstelling en smaakprofiel. Zo zijn er ook behoorlijk wat Bookwill smaken verkrijgbaar, die ook weer in afwijkende concentratie nicotine gehalte te koop zijn. Gelukkig voor de klant die geen zin heeft om urenlang specificaties te vergelijken levert dit merk slechts één mengverhouding. Wanneer deze samenstelling geschikt is voor jouw elektrische sigaret dan is er alleen nog de keuze voor een aroma en nicotine gehalte. Dit Nederlandse merk levert naast Bookwill smaken ook dampers van het eGo type. Dit zijn herbruikbare e-sigaretten met een oplaadbare accu en een vast vermogen.

Samenstelling Bookwill e-liquids

De voornaamste twee ingrediënten in e-liquids zijn Propyleen Glycol (PG) en Plantaardige Glycerol (VG). Daarnaast kan er ook water worden toegevoegd om de juiste samenstelling te bepalen. Voor Bookwill smaken geldt altijd de volgende mengverhouding:

  • 70 procent Propyleen Glycol (PG)
  • 20 procent Plantaardige Glycerine (VG)
  • 10 procent water

De vaste stoffen zoals aroma en nicotine worden opgelost in deze vloeistoffen. Door de vloeistof te verdampen komen deze stoffen weer vrij. Er zijn enkele redenen om voor een specifieke samenstelling te kiezen. In de eerste plaats de viscositeit, dit betekent hoe vloeibaar de e-liquid is. Wanneer de vloeistof te dun is kan dit voor spetters zorgen. Is de vloeistof juist te stroperig dan wordt de ‘wick’ in de atomizer niet voldoende doorweekt wat kan zorgen voor een ‘dry hit’. De samenstelling van de Bookwill smaken is ontwikkeld voor de meeste eGo stijl dampers, ze leveren ook een serie e-sigaretten met de juiste weerstand voor deze e-liquids.

Bookwill smaken tabak

Met name voormalige rokers kiezen vaak voor de bekende tabak smaken zoals de Cowboy Blend, Burley Blend of Virginia. De Ry4 Blend is ook in trek bij ex-rokers omdat de smaak overeenkomt met standaard tabak. Ex-rokers kiezen doorgaans voor e-sigaretten als alternatief voor normale sigaretten omdat er bij verdamping geen schadelijke stoffen zoals teer en nicotine vrijkomen. Het nicotine gehalte kan variëren van 0 tot 18 mg, deze stof is altijd verslavend dus ook bij elektrische sigaretten. Daarom worden deze producten exclusief verkocht aan personen van 18 jaar of ouder.

Andere Bookwill smaken

Ook Menthol is een bekend aroma, dat ook in de collectie Bookwill smaken terugkeert. Artic Winter ligt in dezelfde lijn frisse aroma’s die kunnen helpen bij het activeren van de smaakpapillen voor personen die last hebben van een ‘damperstong’. Aanzienlijk andere smaken zijn Bano, Cherry en Raspberry die fruitig van karakter zijn. Andere exotische Bookwill smaken zijn Fuji en Madagascar. Ook worden populaire drankjes regelmatig in e-liquid vorm aangeboden zoals Energy (energy drank) en Dark Bean (koffie smaak).

Flavor Art e-liquids

Er zijn behoorlijk wat merken e-liquids op de markt die zich richten op andere soorten gebruikers. De smaken kunnen sterk verschillen evenals de samenstelling. De Bookwill smaken komen sterk overeen met die van Flavor Art, een Italiaans merk. Hoewel deze fabrikant wel levert aan Nederlandse winkels zijn deze producten niet altijd op voorraad. Bookwill e-liquids kunnen dan een alternatief zijn omdat ze wat betreft smaken en samenstelling overkomen. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke smaak of niet zeker weten welke samenstelling geschikt is voor jouw e-sigaret neem dan eerst even contact met ons op.